FOTOGRAFIA DE CASAMENTS A BARCELONA

100% MADE WITH LOVE

Tinc una web dedicada exclusivament a Casaments perquè puguis conèixer la meva feina amb més detall. Hi trobareu històries plenes d’ emoció, captades amb la meva càmera al llarg del temps. El meu estil de fotografia és fotoperiodístic: la meva prioritat és documentar amb naturalitat tot el què està passant en un dia tan emocionant per vosaltres i les persones que estimeu, però sempre intento anar més enllà i enquadrar la vostra història des de l’ angle més elegant, amb un punt de sofisticació.

Us convido a visitar la meva web: hi trobareu 3 min 21 segons de FELICITAT

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar