FOTOGRAFIES QUE ET TOQUEN

L'ÀNIMA

Tots tenim fotografies que només amb un cop d'ull, ens transporten a un racó profund de la nostra ànima. Aquesta és una de les meves.

Curiosament, va ser la portada d' un llibre de pediatria infantil, però el que la fa tant especial per mi és que la càmera Pentax que tinc a les mans va ser la primera càmera amb la que vaig treballar professionalment.
Tampoc sabia que el meu Estudi fotogràfic estaria uns metres més avall d' on es va fer aquesta fotografia.

PURA MÀGIA

FOTOGRAFIAR PER MI ÉS UNA MANERA DE LLEGIR I SENTIR EL MÓN; EL MEU ESTIL DE VIDA

Vaig nèixer l’any 1976 i vaig crèixer envoltada de càmeres i de fotografies precioses: és la sort d' haver tingut un pare i una mare fotògrafs de renom. Per això tinc un llegat fotogràfic físic i emocional que és un tresor i el motor de la meva filosofia de treball.

M' AGRADA PERSONALITZAR LA MEVA FEINA AL MÀXIM. PER AIXÒ GAIREBÉ TOT L' ATREZZO PER LES SESSIONS L' HE CREAT AMB LES MEVES MANS

Ser f‌illa de fotògrafs m´ ha brindat la gran sort de tenir un llegat fotogràf‌ic privilegiat de totes les etapes importants de la meva vida.

M'AGRADARIA CREAR EL VOSTRE

RETRATARÉ LA VOSTRA HISTÒRIA

bellesa

FOTOGRAFIAR

AMB ELEGÀNCIA I SUTILESA

MIRANT AQUEST VIDEO

Coneixeràs la meva filosofia de treball

M' AGRADA LA CREATIVITAT EN TOTES LES SEVES FORMES

EXPOSICIONS

L’ any 2011 vaig exposar per primer cop una col·lecció de retrats titulada ‘Darrere els Saris’ a la Galeria d’Art AB. Al 2013, a 'Felicitat(s)' vaig exposar una retrospectiva de fotografies de casaments i el 2018 vaig participar en una exposició col·lectiva on vaig mostrar obres de dones Iranís a la Galeria Espai BM.

Durant l'any 2018 també vaig tenir la sort de penjar la meva exposició ‘Hope: 15 lliçons de vida’ a més de 15 espais del Vallès Oriental. L' exposició 'Hope', que va rebre grans crítiques per part de personalitats i gent anònima, es va crear amb l' objectiu de donar visibilitat i reconeixement a les víctimes del càncer. Actualment es pot visitar a l' àrea d' Oncologia de l’ Hospital General de Granollers, on està exposada de forma permanent.

Des de 2010, sóc membre de la Federació Espanyola de Professionals de la Fotografia i la Imatge (FEPFI) i de la Federació Europea de Fotografia (FEP).

SEMPRE TINC NOUS ESCENARIS I PROJECTES AL CAP, O ALGUN NOU COMPLEMENT A FER, UNA NOVA IDEA PER REDECORAR ALGÚN RACÓ DE LA CASA, DESCOBRIR UNA NOVA REVISTA DE DISSENY PER INSPIRAR-ME...

TESTIMONIS

LES EXPERIÈNCIES DELS CLIENTS

Fotografia infantil Granollers Barcelona Georgia Porredon navidad bolas nieve
fotografai maternal hijos y su madre georgia porredon

FOTOGRAFIES AMB SENTIMENT

CADA SESSIÓ ÉS UN SOMNI

M' agrada que la Georgia ens faci els reportatges a la meva familia perquè les seves fotografies transmeten força, sentiment i il·lusió .”

"Arribar a l’Estudi de la Georgia és com endinsar-te en el País de les Meravelles: cada sessió és un somni on el temps queda aturat i nosaltres som els protagonistes d’una història inesperadament tendre i dolça.”

J o s e p C á r d e n a s

S a n d r a  A l c a i d e­

RECORDS MERAVELLOSOS

VANESSA PLA

M’ encantarà que vinguis a l' Estudi i crear el teu llegat fotogràfic.


MÉS INFORMACIÓ

Et pot interessar

ALTRES SESSIONS PRECIOSES

INFANTIL

FAMILIES

MUSES

Si continues utilitzant aquest lloc acceptes l'ús de cookies. més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar